Välj eleganta stålkarmar för krävande miljöer

Nordplåt Carmen AB har 40 -års erfarenhet av stålkarmsutveckling och är idag en av Skandinaviens ledande aktörer inom området. med 5 000 till 10 000 tillverkade stålkarmar per år.

Nordplåt bäst på stålkarmar

Främsta styrkan är att tillverka högkvalitativa och specialanpassade stålkarmar till innerträdörrar samt att leverera i rätt tid till rätt plats, säger Tage Liljekvist, vd hos Nordplåt. Varje byggprojekt är unikt och ställer mycket höga krav på såväl oss som dörrtillverkaren att leverera en precisionsprodukt. Det är det som vi är bäst på och våra kunder är mycket nöjda, fortsätter Tage.

Stålkarmens fördel är att den klarar slitage på ett mycket bättre sätt än träkarmen. Underhållskostnaderna blir avsevärt lägre med stålkarm och dessutom är den elegant, med en lyster som består.

Nordplåt tillverkar mellan 5 000 till 10 000 stålkarmar per år. Stålkarmarna kan bestå av önskat metallmaterial samt som svetsad eller 3-delad, ändamålet avgör vad som är bäst. Stålkarm och trädörr klassas för ljudisolering, brandskydd och inbrottskydd.

Att montera en stålkarm är inte särskilt svårt, utförlig anvisning medföljer varje karm, men det är viktigt att de görs på rätt sätt och när så önskas, bistår våra montörer gärna.

TEMA Karminfästningssystem med skruvar och karmhylsor från Byggtema innebär att produkten levereras med högsta livslängdskvalitet, avslutar Tage Liljekvist.

Vill du veta mer om vårt karminfästningssystem, välkommen att kontakta oss!

2017-11-22T13:47:23+01:00