Om TEMA Karminfästning 2020-03-06T15:48:20+01:00

Om TEMA Karminfästning

”Vi såg ett stort behov hos våra kunder inom fönster- och dörrbranschen att hitta ett säkert, smidigt och enkelt sätt att montera fönster och dörrar. Tidigare improviserades montagen med kilar och spik”

TEMA karminfästning är en avdelning hos Byggtema AB (orgnr.556182-7816) som är ISO 9001 Certifierad.

Bolaget startades år 1971 och har DNV-certifikat för infästning av fönster och dörrar och varumärke sedan 1992.

Klara montaget med endast ett fåtal verktyg

Med TEMA Karminfästningssystem möter vi kundernas önskemål att på ett enkelt, smidigt och med ett fåtal artiklar klara montaget och motsvara de högt ställda krav som finns vid montage på klassade fönster och dörrar så som – Brand – Inbrott – Ljud.

Man kan även efterjustera karmen samt att den dag fönstret/dörren skall bytas ut är demontering lika smidigt som montering.

Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter.

Idag finns TEMA Karminfästning som standard hos många av de ledande tillverkare inom fönster- och dörrindustrin som en självklar del i deras kvalitetssäkrings system där TEMA Karmhylsa monteras i karm hos tillverkaren.

Många karmar ute på marknaden säljs med omonterade karmhylsor. Därför har vi gjort det lätt att eftermontera Tema Karmhylsa och använda våra produkter.

Vi tycker det är viktigt att våra produkter ska finnas nära dig. Vi har därför samarbete med återförsäljare runt hela Sverige, Norge, Danmark. Till våra kunder i övriga Skandinavium och Baltikum sänder vi snabba leveranser från vårt huvudlager.

Support för alla!

Oavsett om du är beskrivare, fabrikant, återförsäljare eller montör så erbjuder vi dig support.

Varmt välkommen!